Karaoke-kilpailu

Kuokkalankosken Karaokemestarit


Kuokkalankosken Markkinat järjestää kesällä 2018 kilpailun, jossa haetaan karaokemestareita kahdessa eri sarjassa. Kilpailu järjestetään ennen markkinapäivää, eli lauantaina 30.6.2018 klo 15 alkaen. Jos kilpailussa on karsinta, se järjestetään kilpailupäivänä klo 13. Kilpailupaikkana on ravintola Paikallinen Kapakka Lempäälässä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää osallistumismaksun maksamista (30,-).

Ilmoittautuminen viimeistään 25.6.2018 klo 24 mennessä.

Tutustu kilpailun sääntöihin etukäteen!

Molempien sarjojen voittajat saavat palkintona kahden hengen Menu Villa Hakkari -illalliskortit.

Sarjojen voittajat saavat mahdollisuuden esiintyä Kuokkalankosken Markkinoiden päälavalla markkinapäivänä.

Tuleeko sinusta vuoden 2018 Kuokkalankosken Karaokemestari?

Karaokekilpailun säännöt


1. Osallistumisen ehtona on, että osallistuja asuu LempäälässäVesilahdessa, Valkeakoskella tai Akaassa ja on vähintään 20-vuotias.

2. Kilpailusarjojen parhaista valitaan halukkaat laulajat esiintymään Kuokkalankosken Markkinoilla lauantaina 21.7.2018 järjestäjien ilmoittamana aikana. Järjestäjät voivat muuttaa esiintyjien määrää.

3. Kilpailuun valittavilta peritään osallistumismaksu 30,-, joka maksetaan käteisellä kilpailupaikalla.

4. Varsinaiseen kilpailuun valitaan maksimissaan 10 henkilöä kummassakin sarjassa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, pidetään kilpailupäivänä karsinta, josta ilmoitetaan osallistujille erikseen.

5. Kilpailuissa käytetään Melplay -karaoketaustoja ja kappaleiden täytyy olla vanhempia, kuin toukokuu 2017. Kappaleen taustan tulee löytyä järjestäjien karaokekoneelta. Suosittelemme kotimaisia kappaleita. Kukin osallistuja ilmoittaa etukäteen kaksi kilpailukappaletta.

6. Arviointiperusteina kiinnitetään huomiota mm. lauluääneen, sävelpuhtauteen, rytmiin, tulkintaan, esiintymiseen, lavatoimintaan (lavasäteily) ja yleisön huomioimiseen sekä kappalevalintaan. Tuomaristolla on oikeus tarvittaessa kilpailuttaa finaalin kärkeen sijoittuvia esim. 2-4 laulajaa lisä-kilpailukappaleella.

 

 

Ilmoittaudu kilpailuun

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.