Tervetuloa Markkinoille!

Paljon markkinaosastoja

Tämän vuoden markkinapäivä on lähestymässä hurjaa vauhtia, ja voin paljastaa teille, että ohjelma tulee olemaan taattua huippuluokkaa! Pidämme kiinni perinteistä ja mukaansatempaavasta linjasta, joka on jo vuosien ajan saanut teidät innostumaan ja nauttimaan täysillä.

Tämän vuoden markkinapäivään on ujutettu ripaus tuoretta ja uutta ohjelmaa sekä olemme huomioineet niitä henkilöitä, jotka eivät markkinoille pääse omin avuin. Tästä lisää hieman alempana.

Ohjelmasta sen verran, että pääesiintyjänä tulee olemaan Tangokuningas Keijo Hietikko sekä Kati & Kuiskaus ja markkinat avaa perinteiseen tapaan Narvan soittokunta. Lapsille on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon ohjelmaa, mm. keppihevosratsastusta, tanssituokio, Riesa-Pelle, pomppulinna, poniratsastus jne. Päälavalle saapuu esiintymään ensimmäistä kertaa paikallinen, hyvän mielen pelimanniorkesteri, Screamin’ Rancheros. Yhtye tekee rock-klassikoista omanlaisiaan -kappaleita roots-, country- ja irlantilaisotteella.

Tulevan päivän huipentuma on ehdottomasti perinteiset Markkinatanssit! Riemukkaat rytmit ja tarttuvat sävelet saavat jalat vipattamaan, kun lavalle astuu vauhdikas bilebändi, The Patents. Heidän musiikkinsa lumoaa meidät kaikki, ja yön pimetessä tanssi jatkuu vauhdikkaasti aina seuraavan päivän aamutunneille asti! Näitä tansseja ei kannata missata, sillä ne takaavat ikimuistoisia hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia!

Alueelta löydät myös käsintehtyjä koruja, kauniita tekstiilejä ja muita uniikkeja käsitöitä. Herätä makuhermosi herkkupisteiden äärellä, jotka houkuttelevat tuoksuillaan ja houkuttelevilla tarjoiluillaan.

Tarkemmat esiintymisajat löytyvät Kuokkalankosken markkinat 2023 sivulta ”Ohjelma”.

Markkinapäivän ohjelma 2023 - Lempäälän rotaryklubi ry (kuokkalankoskenmarkkinat.fi)

Haluan kiittää Lempäälän Rotaryklubia ja lukuisia yhteistyötahoja, joiden ansiosta markkinat toteutuvat tänäkin vuonna. Lempäälän suurin kesätapahtuma ei olisi mahdollinen ilman heidän arvokasta panostaan.

Haluan erityisesti kiittää 12-henkistä työryhmää, joka on tehnyt valtavasti töitä jo maaliskuusta lähtien. Heidän sitoutumisensa, omistautumisensa ja ponnistuksensa ovat kantaneet hedelmää, ja pian pääsemme nauttimaan siitä.

On hienoa nähdä, kuinka yhteisö yhdistää voimansa ja tekee yhdessä suuria asioita. Tämä on osoitus siitä, miten yhteistyöllä ja yhteishengellä voidaan luoda unohtumattomia hetkiä ja vahvistaa paikallisyhteisömme siteitä.

Rotarytoiminnan tunnuslauseen Palvelu itsekkyyden edelle hengessä olemme halunneet tarjota liikuntaesteisille mahdollisuuden päästä kokemaan ainutlaatuiset Kuokkalankosken Markkinat. Tämä toteutetaan yhteistyössä Taksipalvelu Kivelän sekä Lempäälän Kotokampuksen kanssa.

Kiitämme lukuisia yhteistyötahoja, kuten Lempäälän kunta, Katepal, Lekitek, Taksipalvelu Kivelä, Lempäälän Kotokampus, ravintola Flemm’s, Arto Rastas ja Villa Hakkari, Delete, Narvan Soittokunta, Radio SUN, eMills ja monia muita!

Tavataan taas markkinoilla!

Päivi Roiha

Presidentti 2023-2024
Lempäälän Rotaryklubi