Tervetuloa Markkinoille!

Kuokkalankosken markkinat keräävät jälleen lauantaina 21.7.2018 Hakkarin kartanon alueelle Lempäälässä niin kuntalaiset kuin kesävieraatkin. Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa ja tuttujen tapaamista, mutta myös korkeatasoista ohjelmaa ja monipuolisia markkinaosastoja.

Monenlaista ostettavaa

Vaikka meillä markkinoitten järjestäjillä, eli Lempäälän Rotaryklubilla alkaa nyt jo 21. kerralla olla hieman markkinaväsymystä, olemme kuitenkin jaksaneet panostaa kaikki voimamme tämän vuoden markkinoihin. Markkinapäivän ohjelmarunko noudattelee uusine Tangokuningattarineen perinteistä linjaa, mutta silti mukana on jälleen myös uutta ohjelmaa.

Tämän vuoden Markkinat alkoivat oikeastaan jo lauantaina 30.6., jolloin valittiin Kuokkalankosken Karaokemestarit ravintola Paikallisessa Kapakassa. Kilpailijoita oli mukana 10, joista valittiin voittajat ”nuorten” sarjaan ja ”aikuisten” sarjaan. Nuorten sarjan voittaja Jani Penttilä ei lomamatkan takia pääse mukaan Markkinoille, mutta aikuisten sarjan kolmen kärki on Tarja Korjan johdolla paikalla.

Uutta on myös Pirkanmaan pyörätuolitanssijoiden esitys päälavan edessä ja myös taekwon-do -esittely. Arboretumin alueella on uutena juttuna temppurata lapsille. Lapsille on tietenkin myös pomppulinna ja poniajelua.

Perinteiseen ohjelmaan kuuluvat tietenkin Riesa-Pellen esitykset, vaihto-oppilaiden esittely ja Koskikellujien näytös koskessa.

Hieno uutuus on myös se, että Sun-Radio lähettää suoraa ohjelmaa Markkinoilta klo 10-14.

Juhani Laurila arpojen myynnissä.

Arpajaisissa on tänä vuonna myös suuri määrä palkintoja ja erityisesti pääpalkintona oleva 12 hengen yksityisristeily Näsijärvellä on upea juttu! Myös Villa Hakkarin illalliskortti kahdelle on tavoittelemisen arvoinen.

Perinteiseen markkinatarjontaan kuuluvat myös rotary-kahvila ja Markkinavohvelit. Vohvelinpaistoon on tänä vuonna kaipailtu auttavia käsiä ja siihen voi ilmoittautua aivan markkinapäivään asti. Vohvelit ovat kuitenkin aina olleet yksi suosikkijuttu Markkinoilla, joten kyllä se toteutuu tänäkin vuonna!

Ilman yhteistyökumppaneiden tukea ei näin mittavan projektin läpivieminen olisi mahdollista. Keskeisiä kumppaneita on ollut ravintola Villa Hakkari, jonka alueella markkinat on näiden vuosien aikana järjestetty. Liikenteen ohjauksesta on aina vastannut Lempäälän Kisa. Markkinatanssien järjestelyissä on mukana Lions Club Lempäälä-Kanava. Lempäälä-seura järjestää ohjelmaa Museoraitille.

Tietenkään ei sovi unohtaa taloudellisia tukijoitamme, jotka ovat mainostaneet Markkinalehdessämme ja sitä kautta oikeastaan taanneet markkinoiden järjestämisen näiden vuosien aikana. Myös Lempäälän kunta on viime vuosina panostanut markkinoihin tavallista enemmän.

Nähdään Markkinoilla!

Jorma Lehtinen

Presidentti 2018-2019
Lempäälän Rotaryklubi