Tervetuloa Markkinoille!

Monenlaista ostettavaa

Vaikka meillä markkinoitten järjestäjillä, eli Lempäälän Rotaryklubilla alkaa nyt jo 22.kerralla olla hieman markkinaväsymystä, olemme kuitenkin jaksaneet panostaa kaikki voimamme tämän vuoden markkinoihin. Markkinapäivän ohjelmarunko noudattelee uusine Tangokuningattarineen perinteistä linjaa, mutta silti mukana on jälleen myös uutta ohjelmaa.

Rotaryn vaihto-oppilas -toimintaan on mahdollista tutustua markkinoilta löytyvässä vaihtari-teltassa, jossa on mahdollisuus pyörittää myös rotaryrulettia.

Markkinoilla saamme kuulla uuden Leki -edustusjoukkueen terveiset, joista tulee kertomaan pj Juha Virmavirta. Saamme myös nähdä markkinoilla jääkiekkoammattilaisia maailmalta, jotka edustavat Leki:n osastolla.

 

Radio Sun lähettää suoraa lähetystä

Perinteiseen ohjelmaan kuuluvat tietenkin Riesa-Pellen esitykset, rotary vaihto-oppilaiden esittely ja Koskikellujien näytös koskessa.

Toisena vuotena peräkkäin Sun-Radio lähettää suoraa ohjelmaa Markkinoilta klo 10-14.

Arpajaisissa on tänä vuonna myös suuri määrä palkintoja ja varsinkin Villa Hakkarin illalliskortti kahdelle on tavoittelemisen arvoinen!

Perinteiseen markkinatarjontaan kuuluvat myös rotary-kahvila ja Markkinavohvelit

Ilman yhteistyökumppaneiden tukea ei näin mittavan projektin läpivieminen olisi mahdollista. Keskeisiä kumppaneita on ollut ravintola Villa Hakkari, jonka alueella markkinat on näiden vuosien aikana järjestetty. Liikenteen ohjauksesta on aina vastannut Lempäälän Kisa. Markkinatanssien järjestelyissä on mukana Lions Club Lempäälä-Kanava. Lempäälä-seura järjestää ohjelmaa Museoraitille. Vohveleista vastaa tänä vuonna Lions Club Lempäälä Sääksjärvi.

Tietenkään ei sovi unohtaa taloudellisia tukijoitamme, jotka ovat mainostaneet Markkinalehdessämme ja sitä kautta oikeastaan taanneet markkinoiden järjestämisen näiden vuosien aikana. Myös Lempäälän kunta on viime vuosina panostanut markkinoihin tavallista enemmän.

Nähdään Markkinoilla!

Joona Koivisto

Presidentti 2019-2020
Lempäälän Rotaryklubi