Tervetuloa Markkinoille!

Paljon markkinaosastoja

Kuluneesta rankasta korona-vuodesta huolimatta olemme kuitenkin jaksaneet panostaa kaikki voimamme tämän vuoden markkinoihin. Markkinapäivän ohjelmarunko noudattelee perinteistä linjaa, mutta silti mukana on jälleen myös uutta ohjelmaa.

 

On todellakin hienoa olla osa tätä osaavaa, taitavaa ja kannustavaa Lempäälän Rotaryklubia. Edellinen kautemme asetti niin meidän klubimme kuin todella monet muutkin yhteisöt haastavan tilanteen eteen, kun korona-virus muutti lähes kaiken. Se pisti meidät sopeutumaan uusin toimintamalleihin jotka mahdollistivat toiminnan jatkuvuuden. Emme kuitenkaan lamaantuneet.

Edellisen kauden pressamme Pekkä Mäenpää pisti etäyhteydet toimimaan ja
eteenpäin porskutettiin. mekin teimme siis valtavan "digiloikan".

Tulevalla kaudella pääsemme kokoontumaan "nenätysten" ja myös striimaukset toimivat mikäli tarpeen on.
 

Mutta "Johan nyt on markkinat". Vihdoinkin!

23. kerta kun pääsemme nauttimaan Rotariklubimme järjestämästä
markkinahuumasta .

Siitä on kiittäminen lukusia yhteistyötahoja, kuten Lempäälän kunta, Katepal, Lekitek, Arto Rastas, Lempäälän Kanavan ja Sääksjärven Leijonat sekä Narvan Soittokunta ja monia
muita! Unohtamatta kuitenkaan Klubimme markkinatiimin sitkeää, pyyteetöntä jaksamista, jolla kuukaudessa toteutettiin markkinat vaativien olosuhteiden vallitessa.

Siispä nautitaan TÄYSIN SIEMAUKSIN päivästä ja vielä illalla Mansikin kammarissa markkinatansseista. Markkinatanssit alkavat klo 20 ja klo 21 päästetään Patentsien poppoo irti..takuuvarmasti hauska ilta!

Omasta ja klubimme puolesta toivotan kaikille oiken viihtyisää päivää sekä kaikkea hyvää tulevaan.

Nähdään markkinoilla!

Tapani Tikkanen

Presidentti 2021-2022
Lempäälän Rotaryklubi