Juha Lehtimäki Vuoden Palvelijaksi 2021

Vuoden Palvelija 2021 suutari Juha Lehtimäki (kesk.). Tunnustusta luovuttamassa Lempäälän Rotaryklubista Jorma Lehtinen (vas.) ja Pekka Mäenpää.

 

Lempäälän Rotaryklubi on jälleen valinnut Vuoden Palvelijan. Tänä vuonna arvonimen sai suutari Juha Lehtimäki Lempäälästä. Valinta tehtiin nyt jo 40. kerran ja sen saaja julkistettiin klubin vuosijuhlassa Vaihmalan Hovissa.

Lempäälän Rotaryklubi valitsee vuosittain klubin toiminta-alueelta Lempäälästä tai Vesilahdesta henkilön tai yhteisön, joka klubin mielestä on parhaiten toteuttanut päivittäisessä työssään tai muissa toimissaan pyyteettömän palvelun ihannetta ja korostanut palvelemisen merkitystä kaikkien ihmisten kesken.

Ensimmäisenä Vuoden palvelijaksi v. 1982 valittiin Lempäälä-Seura ja viime vuonna tunnustuksen sai Sportia-Matin Matti Vuorinen Lempäälästä. Valinta on 14 kertaa kohdistunut suoraan henkilöön ja muilla kerroilla saajana on ollut yhdistys tai muu organisaatio.

- Tämänkertainen Vuoden Palvelija on jo moneen kertaan palkittu yrittäjä. Hän on perustanut oman yhden hengen yrityksensä Lempäälän Tampereentielle maaliskuussa 1989. LVS:n äänestyksessä hänet valittiin Lempäälän valoisimmaksi henkilöksi v. 2018. Seuraava palkitseminen tuli vuonna 2019, jolloin hänet valittiin Lempäälän Yrittäjien Vuoden pienyrittäjäksi. Kolmas palkitseminen tuli v. 2020, jolloin Vuoden palvelijamme valittiin Vuoden Lempoksi. Tuolloin valinnan suorittanut työryhmä kaytti apunaan neuvoa antavaa kansanäänestystä ja hän sai yli puolet annetuista äänistä, totesi Jorma Lehtinen esitellessään voittajaa.  

Juha Lehtimäki tunnetaan taitavana ammattinsa harjoittajana ja hänelle tulee asiakkaita Helsinkiä myöten. Hän edustaa myös oikeaa ilmastoasennetta: mieluummin kestävää korjataan, kuin ostetaan uutta kertakäyttöyavaraa.

- Kyllä täytyy sanoa, että vaikka on tullut jo aikaisemminkin palkituksi, niin kyllä tälläkin kertaa on raati tehnyt oikean valinnan, Aina tuntuu parhaalta, kun saa kiitoksia suoraan asiakkailta, totesi Lehtimäki kiitospuheessaan.  

 

Teksti: Jorma Lehtinen