Vuoden Lempo

Vuoden Lempo on valittu vuodesta 1994 saakka. Valinnan tekee kunnanhallituksen perustama Lempo-työryhmä, joka järjestää tänäkin vuonna valinnan tueksi yleisöäänestyksen.
Äänestysaika alkaa Kuokkalankosken Markkinoilla 21.7.2018. 

Henrik Haapala

Vuoden Lempo 2017

Vuoden Lempo 2017 oli jääkiekkoilija Henrik Haapala. Haapala on Lempääläislähtöinen kiekkoiljia, jonka juuret ovat Lempäälän Kisassa. Kisasta hän jatkoi uraansa Tampereen Tapparassa ja siirtyi sieltä Florida Panthersiin. 

Markus Perko

Vuoden Lempo 2016

Lempäälän Vuoden 2016 Lempo oli IT-arkkitehti, seurakunta-aktiivi Markus Perko.

Äänestäjät perustelivat Markus Perkon valintaa mm. näin: monitoimimies, aina iloinen ja ystävällinen moniosaaja, auttavainen, ystävällinen, tekee pyyteetöntä vapaaehtoistyötä, monessa mukana hyvillä ideoilla. Hän toimii itseään ja aikaansa säästämättä ja tekee paljon Lempäälän hyväksi suurella sydämellä.

Samuel Shipway

 

Vuoden Lempo 2015

Lempäälän päivänä 9.9. palkittu Vuoden Lempo on lapsinäyttelijä Samuel Shipway. Hän on tullut tutuksi muun muassa pääroolistaan elokuvissa Risto Räppääjä ja Sevillan saituri sekä Risto Räppääjä ja liukas Lennart. Shipway palkittiin 2014 parhaan lapsinäyttelijän palkinnolla Schlingelin kansainvälisillä lasten- ja nuortenelokuvien festivaaleilla.

Pirkko Fors, Vuoden Lempo 2014

Vuoden Lempo 2014

Vuonna 2014 Vuoden Lempo valittiin ensimmäisen kerran yleisöäänestyksen perusteella. Yleisöäänestyksen suosikki oli Lempäälän pitkäaikainen kirjakauppias Pirkko Fors, joka oli aikaisemmin valittu myös Lempäälän Rotaryklubin Vuoden Palvelijaksi vuonnna 2012.

 

 

Vuoden Lempo 2013 Timo Palander

Vuoden Lempo 2013

Vuonna 2013 Vuoden Lempo -tittelin sai Timo Palander. Palanderin meriiteiksi lukeutuvat vuosia kestänyt kehitysyhteistyö Namibiassa, mutta aivan yhtä merkittävä on hänen panoksensa Lempäälän kehittämisessä. Hän toimii tällä hetkellä Lempäälän kehitys Oy:n kehitysjohtajana ja Namibian kunniakonsulina.

Vuoden 2011 Lempo Markku Sipilä ja vaimonsa Kaija.

Vuonna 2011 Vuoden Lempo oli eläkkeelle jäänyt elinkeinojohtaja Markku Sipilä.  

 

Kirsti Uoti oli Vuoden Lempo 2008