Markkinakaraoke

Mervi Piippo karaokelavalla 2018

Tule laulamaan karaokea markkinalavalle!


Vaikka tänä vuonna ei ollut varsinaista karaokekilpailua, on Markkinoilla silti mahdollisuus esiintymiseen myös karaokelaulajilla.

Markkinakaraoke päälavalla klo 15-16.

Jos haluat tulla laulamaan, niin ilmoittaudu markkinapäivänä rotaryteltalla klo 14 mennessä. Mukaan mahtuu vain muutamia laulajia ja kaikille laulajille tarjotaan markkinakahvit!

Voit myös ilmoittautua etukäteen email-osoitteella: jomi.lehtinen@gmail.com.

Kappale pitää hakea etukäteen osoitteessa www.laula.se ja sinne koodi 10208 (Med-Video). Sieltä löydät kappaleen joko kappaleen tai artistin nimellä. Vain listalta löytyviä kappaleita voi laulaa. 

Tule laulamaan!

 

 

Kuokkalankosken karaokemestarit 2018

Sijoittuneet kilpailijat Minna Karjalainen (vas.), Mervi Piippo, Jani Penttilä, Antero Korja, Tapio Nyystää ja Tarja Korja.

 

Ensimmäiset Kuokkalankosken Karaokemestarit on nyt valittu!

Alle 55 v. -sarjan voitti Jani Penttilä Lempäälästä ja Yli 55 v. -sarjan Tarja Korja samoin Lempäälästä.

Nuorempien sarjan kakkonen oli Mervi Piippo ja kolmonen Minna Karjalainen. Vanhempien sarjan kakkonen oli Tapio Nyystää Vesilahdelta ja kolmonen Antero Korja Lempäälästä.

Kilpailun taso oli erittäin kova ja tuomareiden tehtävä tästä syystä vaikea. Voittajat saatiin kuitenkin selville yksimielisesti. Yleisöä oli paikalla varsin mukavasti ja tunnelma oli hyvä. Kilpailijoita olisi tullut paikanpäältä vielä lisääkin, mutta tuomareiden linja oli tiukka, koska ilmoittautumisaika oli umpeutunut jo viisi päivää aikaisemmin. Kaikki toivoivat kisalle jatkoa ensi vuonna. 

Tuomareina olivat tanssipedagogi Tuija Immonen, laulaja-muusikko Seppo Elomaa ja Lempäälän rotaryklubin presidentti ja musiikin harrastaja Jorma Lehtinen (pj.)

Kilpailusta on laaja artikkeli Lempäälän-Vesilahden Sanomissa 4.7.2018.