KUOKKALANKOSKEN MARKKINALEHTI 2017

Maria Kahilampi, Lempäälän Rotaryklubin presidentti 2017-2018

Markkinoilla tavataan!

Lempäälän Rotaryklubi järjestää Kuokkalankosken markkinat nyt jo 20. kerran. Markkinoista on muodostunut Lempäälän suuri tapahtuma, joka tavoittaa kävijät vauvasta vaariin.  
Lue lisää tästä...

 

DG Mikko Hörkkö

Rotarypiirin tervehdys

Markkinat 20. kerran järjestävä Lempäälän Rotaryklubi kuuluu maailmanlaajuisen Rotary-järjestön piiriin no 1390. Piirin piirikuvernööri Mikko Hörkkö lähettää terveisensä Kuokkalankosken markkinoille. Lue lisää tästä...

Pekka Ketonen

Markkinamyyjät tärkeässä osassa

Monipuolinen myyntitarjonta on myös Kuokkalankosken markkinoitten keskeistä ohjelmasisältöä. Joka vuosi myyjien määrä on lisääntynyt. Lue lisää tästä...

Perttu Honkanen

Vuodeksi Amerikkaan!

Lempääläinen Perttu Honkanen on elokuussa lähdössä Lempäälän Rotaryklubin kautta vuosivaihtoon Yhdysvaltoihin. Hän on ehtinyt odottaa matkaan lähtöä lähes vuoden siitä alkaen, kun hänen valintansa varmistui. Lue lisää tästä...

Lempäälän Rotary-klubin nuorisovaihto

Rotaryn nuorisovaihto on ideologiselta pohjalta lähtevää työtä vailla liiketaloudellisia tavoitteita. Maailmanlaajuisesti tarjotaan vuosittain vajaalle 10 000 nuorelle mahdollisuus tutustua hänelle vieraaseen kulttuuriin. Suomen Rotaryn nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 500 suomalaista ja ulkolaista nuorta.

. Lue lisää tästä...

 

 

Satu Luukas

Vuoden Palvelijan valinta

Lempäälän Rotaryklubi on jälleen valinnut Vuoden Palvelijan. Arvonimen sai Satu Luukas Pito- ja Lounaspalvelu Satu Luukkaasta Lempäälästä. Valinta tehtiin nyt jo 35. kerran ja sen saaja julkistettiin klubin vuosijuhlassa Ehtookodossa.
Lue lisää tästä...

 

Tule maistamaan!

Kokenut tiimi paistaa päivässä 40 litraa taikinaa rapeiksi vohveleiksi Lue lisää tästä...

Rotaryteema 2017-2018

 

Minustako rotari?

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rotary-toimintaan? Lempäälän Rotaryklubin toimintaa on mm. Kuokkalankosken markkinoiden järjestäminen, jonka tuotolla tuetaan mm. kansainvälistä nuorisovaihtoa.
Lue lisää tästä…

Ada Nieminen

Vaihto-oppilaana Kanadassa

Elokuussa 2012 muistan pakanneeni suurta matkalaukkuani yolla noin kolmen maissa, en voinut uskoa kuinka onnekas olinkaan. Lempaalan rotary clubi oli valinnut minut vaihto-oppilaaksi vuodelle 2012-2013. Näin aloittaa Ada Nieminen terveisensä Kanadasta
Lue lisää tästä...
 

Vaihto-oppilaana Australiassa

Linda Lammensalo on viettänyt vaihto-oppilasvuotta Australiassa Cooma-nimisessä kaupungissa. Hänen vuotensa alkaa olla lopuillaan ja mahdollisesti tapaamme hänetkin markkinoilla. Mutta mitä vuodesta on jäänyt mieleen?
Lue lisää tästä...

Vaihto-oppilaana Suomessa

Lähtö kotoa vuodeksi on iso juttu, mutta lähtö kodista, johon on kiintynyt, perheestä, joka on ottanut avosylin vastaan, tietäen, ettei enää palaa tähän elämään, on oma juttunsa.
Lue lisää tästä...