KUOKKALANKOSKEN MARKKINALEHTI 2023

Markkinalehti päivittyy 10.7.2024 mennessä. 

Päivi Roiha, Lempäälän Rotaryklubin presidentti 2023-2024

Tervetuloa Markkinoille!

Kuokkalankosken Markkinat järjestetään lauantaina 15.7.2023 klo 10 alkaen ravintola Villa Hakkarin alueella. Nyt on jo 25. kerta, kun pääsemme nauttimaan Rotaryklubimme järjestämästä markkinahuumasta.
Lue lisää tästä...

DG Simo Hautala ja puoliso Desire

Rotarypiirin tervehdys

Rotary on 116 vuotias kansainvälinen palvelujärjestö, johon kuuluu yhteensä noin 1,4 miljoonaa rotaria ja rotaractoria, yhteensä noin 46000 klubissa. Rotarypiirin 1390 piirikuvernööri Simo Hautala lähettää terveisensä Kuokkalankosken markkinoille. Lue lisää tästä...

Lempäälän Rotary-klubin nuorisovaihto

Rotaryn nuorisovaihto on ideologiselta pohjalta lähtevää työtä vailla liiketaloudellisia tavoitteita. Maailmanlaajuisesti tarjotaan vuosittain vajaalle 10 000 nuorelle mahdollisuus tutustua hänelle vieraaseen kulttuuriin. Suomen Rotaryn nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 500 suomalaista ja ulkolaista nuorta.

. Lue lisää tästä...

 

 

Vaihto-oppilas Amanda Molinari Ortiz

Isäntäperheeksi?

Herkkoloiden perheessä vaihto-oppilaana oli tänä keväänä kolmen kuukauden ajan brasilialais-australialainen Amanda Molinari Ortiz. Vastaavasti Herkkoloiden tytär Tuuli on ollut vuoden vaihto-oppilaana Australiassa, josta hän palasi juuri takaisin.
Lue lisää tästä...

Vuoden Palvelijan kunniataulu

Vuoden Palvelijan valinta

Lempäälän Rotaryklubi on jälleen valinnut Vuoden Palvelijan. Arvonimen sai Sportia Matin kauppias Matti Vuorinen. Valinta tehtiin nyt jo 39. kerran ja sen saaja julkistettiin klubin vuosijuhlassa ravintola Villa Hakkarissa.
Lue lisää tästä...

 

Seppo Patentti

Tämä vuosi on pirkanmaalaiselle The Patents -bändille, eli Patentin veljille tai oikeastaan nyt Patentin perheelle yhdestoista kerta Kuokkalankosken Markkinoitten Markkinatansseissa. 

Lue lisää tästä...

Pekka Ketonen

Markkinamyyjät tärkeässä osassa

Monipuolinen myyntitarjonta on myös Kuokkalankosken markkinoitten keskeistä ohjelmasisältöä. Joka vuosi myyjien määrä on lisääntynyt. Lue lisää tästä...

Rotaryteema 2023-2024

 

Minustako rotari?

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rotary-toimintaan? Lempäälän Rotaryklubin toimintaa on mm. Kuokkalankosken markkinoiden järjestäminen, jonka tuotolla tuetaan mm. kansainvälistä nuorisovaihtoa.
Lue lisää tästä…

Ada Nieminen

Vaihto-oppilaana Kanadassa

Elokuussa 2012 muistan pakanneeni suurta matkalaukkuani yolla noin kolmen maissa, en voinut uskoa kuinka onnekas olinkaan. Lempaalan rotary clubi oli valinnut minut vaihto-oppilaaksi vuodelle 2012-2013. Näin aloittaa Ada Nieminen terveisensä Kanadasta
Lue lisää tästä...
 

Vaihto-oppilaana Australiassa

Linda Lammensalo on viettänyt vaihto-oppilasvuotta Australiassa Cooma-nimisessä kaupungissa. Hänen vuotensa alkaa olla lopuillaan ja mahdollisesti tapaamme hänetkin markkinoilla. Mutta mitä vuodesta on jäänyt mieleen?
Lue lisää tästä...

Vaihto-oppilaana Suomessa

Lähtö kotoa vuodeksi on iso juttu, mutta lähtö kodista, johon on kiintynyt, perheestä, joka on ottanut avosylin vastaan, tietäen, ettei enää palaa tähän elämään, on oma juttunsa.
Lue lisää tästä...