KUOKKALANKOSKEN MARKKINALEHTI 2021

Markkinalehti päivittyy 13.7.2021 mennessä. 

Tapani Tikkanen, Lempäälän Rotaryklubin presidentti 2021-22

Markkinoilla tavataan taas!

Kuokkalankosken markkinat keräävät jälleen lauantaina 17.7.2021 Hakkarin kartanon alueelle Lempäälässä niin kuntalaiset kuin kesävieraatkin. Pitkän korona-eristyksen jälkeen luvassa on leppoisaa yhdessäoloa ja tuttujen tapaamista, mutta myös korkeatasoista ohjelmaa ja monipuolisia markkinaosastoja. 
Lue lisää tästä...

 

Piirikuvernööri Eila Parviainen

Rotarypiirin tervehdys

Lämpimästi tervetuloa markkinoille! Tapahtuma on Lempäälän rotaryklubin iso vuosittainen ponnistus, jolla klubi rahoittaa paikallista palvelutoimintaansa, esimerkiksi nuorisovaihtoa. Rotarypiirin 1390 piirikuvernööri Eila Parviainen lähettää terveisensä Kuokkalankosken markkinoille. Lue lisää tästä...

Lempäälän Rotary-klubin nuorisovaihto

Rotaryn nuorisovaihto on ideologiselta pohjalta lähtevää työtä vailla liiketaloudellisia tavoitteita. Maailmanlaajuisesti tarjotaan vuosittain vajaalle 10 000 nuorelle mahdollisuus tutustua hänelle vieraaseen kulttuuriin. Suomen Rotaryn nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 500 suomalaista ja ulkolaista nuorta.

. Lue lisää tästä...

 

 

Seppo Patentti

Tämä vuosi on pirkanmaalaiselle The Patents -bändille, eli Patentin veljille tai oikeastaan nyt Patentin perheelle yhdestoista kerta Kuokkalankosken Markkinoitten Markkinatansseissa. Tämä vuosi on aivan erityinen myös bändin vetäjälle Seppo Patentille.

Lue lisää tästä...

Vuoden Palvelijan kunniataulu

Vuoden Palvelijan valinta

Lempäälän Rotaryklubi on jälleen valinnut Vuoden Palvelijan. Arvonimen sai Sportia Matin kauppias Matti Vuorinen. Valinta tehtiin nyt jo 39. kerran ja sen saaja julkistettiin klubin vuosijuhlassa ravintola Villa Hakkarissa.
Lue lisää tästä...

 

Vaihto-oppilas Amanda Molinari Ortiz

Isäntäperheeksi?

Herkkoloiden perheessä vaihto-oppilaana oli tänä keväänä kolmen kuukauden ajan brasilialais-australialainen Amanda Molinari Ortiz. Vastaavasti Herkkoloiden tytär Tuuli on ollut vuoden vaihto-oppilaana Australiassa, josta hän palasi juuri takaisin.
Lue lisää tästä...

Pekka Ketonen

Markkinamyyjät tärkeässä osassa

Monipuolinen myyntitarjonta on myös Kuokkalankosken markkinoitten keskeistä ohjelmasisältöä. Joka vuosi myyjien määrä on lisääntynyt. Lue lisää tästä...

Perttu Honkanen

Vuosi Amerikassa!

Lempääläinen Perttu Honkanen on palaamassa vuosivaihdosta Yhdysvalloista. Hän on tulossa esiintymään myös Kuokkalankosken Markkinoille. Lue lisää tästä...

Rotaryteema 2017-2018

 

Minustako rotari?

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rotary-toimintaan? Lempäälän Rotaryklubin toimintaa on mm. Kuokkalankosken markkinoiden järjestäminen, jonka tuotolla tuetaan mm. kansainvälistä nuorisovaihtoa.
Lue lisää tästä…

Ada Nieminen

Vaihto-oppilaana Kanadassa

Elokuussa 2012 muistan pakanneeni suurta matkalaukkuani yolla noin kolmen maissa, en voinut uskoa kuinka onnekas olinkaan. Lempaalan rotary clubi oli valinnut minut vaihto-oppilaaksi vuodelle 2012-2013. Näin aloittaa Ada Nieminen terveisensä Kanadasta
Lue lisää tästä...
 

Vaihto-oppilaana Australiassa

Linda Lammensalo on viettänyt vaihto-oppilasvuotta Australiassa Cooma-nimisessä kaupungissa. Hänen vuotensa alkaa olla lopuillaan ja mahdollisesti tapaamme hänetkin markkinoilla. Mutta mitä vuodesta on jäänyt mieleen?
Lue lisää tästä...

Vaihto-oppilaana Suomessa

Lähtö kotoa vuodeksi on iso juttu, mutta lähtö kodista, johon on kiintynyt, perheestä, joka on ottanut avosylin vastaan, tietäen, ettei enää palaa tähän elämään, on oma juttunsa.
Lue lisää tästä...