KUOKKALANKOSKEN MARKKINALEHTI 2019

Markkinalehti päivittyy 15.7.2019 mennessä. 

Joona Koivisto, Lempäälän Rotaryklubin presidentti 2019-20

Markkinoilla tavataan!

Kuokkalankosken markkinat keräävät jälleen lauantaina 20.7.2019 Hakkarin kartanon alueelle Lempäälässä niin kuntalaiset kuin kesävieraatkin. Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa ja tuttujen tapaamista, mutta myös korkeatasoista ohjelmaa ja monipuolisia markkinaosastoja. 
Lue lisää tästä...

 

DG Eija Hatakka-Peltonen

Rotarypiirin tervehdys

Markkinat 22. kerran järjestävä Lempäälän Rotaryklubi kuuluu maailmanlaajuisen Rotary-järjestön piiriin no 1390. Piirin piirikuvernööri Eija Hatakka-Peltonen lähettää terveisensä Kuokkalankosken markkinoille. Lue lisää tästä...

Vaihto-oppilas Amanda Molinari Ortiz

Isäntäperheeksi?

Herkkoloiden perheessä vaihto-oppilaana oli tänä keväänä kolmen kuukauden ajan brasilialais-australialainen Amanda Molinari Ortiz. Vastaavasti Herkkoloiden tytär Tuuli on ollut vuoden vaihto-oppilaana Australiassa, josta hän palasi juuri takaisin.
Lue lisää tästä...

Seppo Patentti

Tämä vuosi on vesilahtelais-lempääläiselle The Patents -bändille, eli Patentin veljille tai oikeastaan nyt Patentin perheelle juhlavuosi Kuokkalankosken Markkinoitten Markkinatansseissa, sillä bändi vastaa markkinaillan tanssimusiikista nyt jo kymmenettä kertaa peräkkäin.

Lue lisää tästä...

Lempäälän Rotary-klubin nuorisovaihto

Rotaryn nuorisovaihto on ideologiselta pohjalta lähtevää työtä vailla liiketaloudellisia tavoitteita. Maailmanlaajuisesti tarjotaan vuosittain vajaalle 10 000 nuorelle mahdollisuus tutustua hänelle vieraaseen kulttuuriin. Suomen Rotaryn nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 500 suomalaista ja ulkolaista nuorta.

. Lue lisää tästä...

 

 

Pekka Ketonen

Markkinamyyjät tärkeässä osassa

Monipuolinen myyntitarjonta on myös Kuokkalankosken markkinoitten keskeistä ohjelmasisältöä. Joka vuosi myyjien määrä on lisääntynyt. Lue lisää tästä...

Vuoden Palvelijan kunniataulu

Vuoden Palvelijan valinta

Lempäälän Rotaryklubi on jälleen valinnut Vuoden Palvelijan. Arvonimen sai Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys LYSY ry. Valinta tehtiin nyt jo 36. kerran ja sen saaja julkistettiin klubin vuosijuhlassa Ehtookodossa.
Lue lisää tästä...

 

Perttu Honkanen

Vuosi Amerikassa!

Lempääläinen Perttu Honkanen on palaamassa vuosivaihdosta Yhdysvalloista. Hän on tulossa esiintymään myös Kuokkalankosken Markkinoille. Lue lisää tästä...

Rotaryteema 2017-2018

 

Minustako rotari?

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rotary-toimintaan? Lempäälän Rotaryklubin toimintaa on mm. Kuokkalankosken markkinoiden järjestäminen, jonka tuotolla tuetaan mm. kansainvälistä nuorisovaihtoa.
Lue lisää tästä…

Ada Nieminen

Vaihto-oppilaana Kanadassa

Elokuussa 2012 muistan pakanneeni suurta matkalaukkuani yolla noin kolmen maissa, en voinut uskoa kuinka onnekas olinkaan. Lempaalan rotary clubi oli valinnut minut vaihto-oppilaaksi vuodelle 2012-2013. Näin aloittaa Ada Nieminen terveisensä Kanadasta
Lue lisää tästä...
 

Vaihto-oppilaana Australiassa

Linda Lammensalo on viettänyt vaihto-oppilasvuotta Australiassa Cooma-nimisessä kaupungissa. Hänen vuotensa alkaa olla lopuillaan ja mahdollisesti tapaamme hänetkin markkinoilla. Mutta mitä vuodesta on jäänyt mieleen?
Lue lisää tästä...

Vaihto-oppilaana Suomessa

Lähtö kotoa vuodeksi on iso juttu, mutta lähtö kodista, johon on kiintynyt, perheestä, joka on ottanut avosylin vastaan, tietäen, ettei enää palaa tähän elämään, on oma juttunsa.
Lue lisää tästä...